Driftsmeldinger

INFORMASJON OM KORONATILTAK:


Båtrutene går som normalt.


Personer med luftveissymptomer, feber, hoste m.v. kan dessverre ikke gis adgang om bord. Det samme gjelder personer som er i karantene.


Passasjerer må holde god avstand (MIN 1 meter!) til hverandre og til båtføreren om bord på båten og på bryggene!


Passasjerer skal bruke munnbind inntil videre!


Vent på klarsignal fra båtføreren før ombord- og ilandstigning!


Båtføreren vil sørge for at passasjerer som tilhører samme husstand sitter sammen om bord, og adskilt fra andre passasjerer


NB: Båtene har betydelig redusert passasjerkapasitet for å sikre overholdelse av myndighetenes avstandskrav. Skoleelever vil bli prioritert, andre reisende må forvente å ikke komme med på de mest trafikkerte avgangene.


Det skal kun brukes forhåndskjøpte billetter (kort/app).


Det er iverksatt ekstra rengjøringstiltak om bord på båtene.
Se forøvrig:
https://akt.no/corona/Tidligere driftsmeldinger:

Fredag 21. september 2018 kl 1500 - Stormen KNUD:

Av hensyn til sikkerheten kanselleres avgangene med MB ODD fra Kongshavn kl 1530 og 1615.


MB HANNIBAL kjører som normalt, siste avgang kjøres fra Høllen til Borøy kl 1610. Anløp av Skarpøy og Ny-Hellesund avlyses denne avgangen på grunn av ingen passasjerer og av hensyn til sikkerheten.


Torsdag 5. desember 2013 kl 1645:

Vinden øker kraftig igjen, og de meldes full og til dels sterk storm fra nordvest i kveld. Siste båt i dag var derfor 1615 fra Kongshavn - øvrige ruter i kveld innstilles av hensyn til sikkerheten.

Torsdag 5. desember 2013 kl 1400:

Rutebåten ODD vil forsøke å kjøre fra avgang kl 1430 fra Kongshavn, med post til Randøyene. Vinden er i ferd med å dreie til en mer vestlig retning, og har løyet noe. Det vil bli vurdert fortløpende om de øvrige avgangene utover ettermiddagen og kvelden kan kjøres i samsvar med ruteplanen. I nordvestlig storm er det forholdene ved bryggene på Randøya som representerer sikkerhetsmessige begrensninger.

Torsdag 5. desember 2013 kl 0700:

Sambandet Kongshavn-Randøyene er innstilt i dag grunnet vindforholdene.

Båtføreren melder i morgentimene i dag at det ikke vil være sikkerhetsmessig forsvarlig å anløpe kaia i Kongshavn på grunn av sterk sørvestlig vind.

Sambandet mellom Randøyene og fastlandet er derfor innstilt inntil videre.

Faksimile: N247.no